Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Magento lek – controleer of je webshop beschermd is

Door: Emmy Faes

Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Beveiligingwaarschuwing voor Magento webshops

In februari 2015 is er een Magento lek geconstateerd. Het lek is al een paar maanden geleden gedicht, maar nog niet alle Nederlandse webshops hebben hun Magento-installatie bijgewerkt naar de nieuwste versie.

Door het lek kan een persoon de hele webshop overnemen en daardoor bijvoorbeeld producten bestellen zonder er voor te betalen. Het is dus belangrijk dat je Magento webshop goed is beveiligd en up-to-date is. Onderstaand lees je hoe je kan controleren of je website beschermd is tegen het lek.

Is je Magento webshop lek-proof?

Via deze eenvoudige tool kun je controleren of je Magento webshop lek-proof is. Is de webshop lek-proof dan kun je het laten zoals het is. Geeft de tool een andere status aan, communiceer dit dan met je webbouwer. De webbouwer kan via de updates (vooral updatenummer: SUPEE-5344 en SUPEE-5994) op deze pagina het lek dichten.

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF