Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Marco Borsato een merknaam?

Door: Emmy Faes

Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Marco Borsato

Recentelijk is in Engeland het afschermen van je merknaam in Google niet meer mogelijk. Dat leverde daar veel ophef op. Ineens zijn er concurrenten die op jouw merknaam mogen en ook gaan adverteren. Logisch zou je zeggen dat je je eigen merknaam wilt afschermen en vreemd misschien dat Google dit niet meer doet.

Anderzijds zijn er soms artikelen waarop je wilt adverteren omdat je die als retailer aanbiedt, maar die ook afgeschermd zijn. Als winkel mag je wel groot in de huis en huis kranten zetten dat je een i-pod verkoopt. In Google mag je er echter niet op adverteren.

Het afschermen van merknamen begint steeds vreemdere trekjes te krijgen. Voor een boeken en cd site adverteren we met duizenden titels. Ineens blijken ook artiestennamen merken te zijn. Zo ook Marco Borsato. Wil Marco nu dat wij hem helpen zijn DVD’s en CD’s te verkopen of ziet hij liever dat ze illegaal gekopieerd worden? Ik snap het niet altijd meer. Jullie wel?

Discussie- 1 reactie

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF