Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Marketing Rendement: Geen geld en toch bezoekers

Door: easy_admin & Redactie

Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

In deze tijd van besparingen is het zaak met minder middelen toch goede resultaten te behalen. Een goede mogelijkheid hiervoor is een bedrijfsblog. Als u deze slim inzet en op de goede manier gebruikt, kunt u meer bezoekers naar uw website trekken, de reputatie van uw dienst of product versterken en uiteindelijk misschien uw omzet verhogen. En dat alles tegen relatief bescheiden kosten.

Een blog biedt de initiatiefnemer de vrijheid om zelf te bepalen waarover hij wil schrijven. De onderwerpen die hij kiest, bepalen welk publiek hij hiermee zal trekken. De meeste bloggers schrijven om gebeurtenissen uit het dagelijks leven te delen. Dat is dus aardig vergelijkbaar met een dagboek. Deze zijn in de regel niet erg populair. Blogs met een groter publiek schrijven namelijk over specifieke onderwerpen. De lezers komen hier regelmatig terug omdat zij weten dat er verslag wordt gedaan over zaken die zij interessant vinden. Als u zelf een weblog opstart, is het dus zaak hierin mee te gaan: probeer te bedenken wat uw bezoekers interessant zullen vinden aan uw dienst of product.

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF