Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Nikoi en Bedsupply winnen Thuiswinkel Award Publieksprijs!

Door: Redactie

Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Op donderdag 7 maart vonden de Nationale Thuiswinkel Awards plaats in het sfeervolle Panama in Amsterdam. Zestien verschillende webwinkels vielen tijdens deze avond in de prijzen. Nikoi en Bedsupply, klanten van Easy, waren twee van de gelukkige webwinkels die een prijs in ontvangst hebben mogen nemen!

Een recordaantal webwinkels streed om de publieksprijs voor de beste webwinkel in hun categorie. Van de in totaal zestien categorieën waren in vijf categorieën klanten van Easy genomineerd. Nikoi en Bedsupply zijn door het publiek tot winnaar uitgeroepen in de categorieën ‘dieren’ en ‘slapen’. Easy is uiteraard supertrots op deze overwinning!

Nikie van Oers (Nikoi) en Stan Verhoeven (Bedsupply) geven hun reactie na deze overwinning.

‘Voor vijvercentrum Nederland (Nikoi) is het de eerste keer dat wij genomineerd zijn voor deze awards. Juist daarom was het een enorme verassing dat de consumenten Nikoi.nl hebben gekozen als beste webwinkel in de categorie ‘dieren’. – Nikie van Oers, Nikoi

Nikie van Oers - Nikoi

Nikie van Oers – Nikoi

‘We hebben gisteren de award gewonnen en zijn daar natuurlijk erg blij mee en trots op! Nanine, onze accountmanager, was aanwezig en feliciteerde ons direct met een mooie fles prosecco en een tegoedbon voor een workshop bij Tribal op kantoor. Ontzettend attent; dat waarderen wij zeer.’ – Stan Verhoeven, Bedsupply

Stan Verhoeven en Thomas Visser - Bedsupply

Stan Verhoeven en Thomas Visser – Bedsupply

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF