Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Ons elftal tijdens Learn with Google

Door: Redactie

Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Tijdens de 15e editie van de Week van de Ondernemer vindt voor de tweede keer het Learn with Google event plaats in Media Plaza in Utrecht. Dit evenement wordt van 17 t/m 20 april door Google georganiseerd, speciaal voor AdWords-adverteerders.

Specialisten van Google en specialisten van Easy Internet Marketing staan weer klaar om samen met genodigden Google AdWords campagnes te optimaliseren. Tijdens deze optimalisatiesessies kijken we hoe we een account kunnen verbeteren, niet alleen quick wins maar ook verbeterslagen voor de lange termijn. Easy zal vier dagen lang met elf specialisten aanwezig zijn om ondernemers met ambitie verder op weg te helpen.

De editie van 2011 leverde ruim 2600 tevreden klanten op. We zijn enorm trots dat Google Easy wederom gevraagd heeft om bij dit inspirerende event aanwezig te zijn!

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF