Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Opererenzondersnijden.nl – samen werken aan een betere kwaliteit van leven

Door: Ben Van Bokhoven

Geschatte leestijd: 1 minuut

Bij Tribal staat het menselijk aspect hoog in het vaandel. Dat merk je in de sfeer op de werkvloer en (als het goed is) ook als klant. Maar ook buiten de muren leveren we graag een bijdrage aan mooie initiatieven. Een voorbeeld hiervan is onze samenwerking met Stichting Beeldgestuurde Behandelingen van Kanker.

 

Wat doet Stichting Beeldgestuurde Behandelingen van Kanker?

SBBvK is een patiëntenplatform dat toegang geeft tot de beste zorg op het gebied van beeldgestuurde behandelingen van kanker. Deze methode is een relatief nieuwe en innovatieve behandeling waarbij tumoren zeer gericht worden aangepakt. Anders dus dan de meeste andere behandelingen waarbij het hele lichaam gevolgen ondervindt en daardoor een stuk minder heftig.

Een beeldgestuurde behandeling werkt door het bevriezen of verhitten van een tumor of met de Nanoknife methode. Laatstgenoemde werd recent nog besproken in RTL Late Night.

Achter de stichting zitten onder andere interventieradiologen, doctoren en ons contactpersoon, bestuurslid Gerda Schaper. Samen maken zij zich sterk om de beeldgestuurde behandelingen van kanker te verbeteren en onder de aandacht te brengen.

 

De samenwerking met Tribal

Tribal is bij dit initiatief betrokken geraakt door onze toenmalige verzekeringsadviseur Wilt Komrij, die tot ons verdriet in 2013 de strijd van kanker verloor. Zijn enthousiasme was onvermurwbaar en voor ons reden om ons in te zetten voor deze stichting. Na zijn overlijden is de website www.opererenzondersnijden.nl ontwikkeld, met als doel patiënten zo goed mogelijk te informeren over de mogelijkheden rondom beeldgestuurde behandelingen.

We zijn sinds het begin betrokken geweest bij de site Opererenzondersnijden.nl. Onze SEO-specialist Esther heeft hierbij het traject rondom de bouw en livegang begeleid. De site is sinds maart 2015 live en laat sinds die tijd mooie resultaten qua vindbaarheid zien. Niet alleen weten steeds meer patiënten de site te vinden, ook is de website inmiddels opgenomen op belangrijke platformen zoals Kanker.nl. Daarnaast kennen steeds meer artsen de website en melden zij zich aan als ambassadeur. Een ontwikkeling waar ook wij trots op zijn.

 

Met de blik vooruit

De optimalisatie van de website is een doorlopend proces. Een proces dat we graag op ons nemen door een combinatie van SEO en Content marketing. In onze ogen is SBBvK namelijk een initiatief dat aandacht verdient. Daarom blijven we bezig met het verbeteren van de vindbaarheid en zichtbaarheid en het uitwerken van creatieve ideeën.

MVO: Tribal steunt Stichting Beeldgestuurde Behandeling van Kanker door de optimalisatie van de website Opererenzondersnijden.nl. Lees hier meer over de samenwerking.

 

Gerda Schapers, beheerder Opererenzondersnijden.nl, over onze samenwerking:

“Wij, de SBBvK, zijn  Esther en Tribal ontzettend dankbaar voor hun “ vrijwilligerswerk” voor onze site, dankzij deze hulp zijn wij goed zichtbaar zodat kankerpatiënten ons goed kunnen vinden.”

 

Samen kijken we vooruit en blijven we streven naar mooie resultaten waar mensen beter van worden. En we hopen natuurlijk dat je dit uiteindelijk letterlijk en figuurlijk mag nemen.

Meer weten over de doelen die wij een warm hart toedragen? Neem dan een kijkje op onze MVO pagina.

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF