Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Partnerverband Tribal Internet Group en Microsoft

Door: Redactie

Geschatte leestijd: 2 minuten

Microsoft heeft vandaag het volgende persbericht gepubliceerd met betrekking tot de samenwerking met de Tribal Internet Group:

Tribal Internet Group (NL) en Microsoft hebben een belangrijk  partnerverband gesloten, waarbij het groeiende portfolio met digitale advertentieproducten in Nederland wordt gecombineerd met de kracht van Bing.

Door deze samenwerking profiteert Tribal Internet Group van de voordelen die het Bing Netwerk biedt, om zo de doelgroep uit te breiden en nieuwe mogelijkheden voor adverteerders in de Nederlandse markt te creëren.

Schiphol, 9 januari 2015 – Tribal Internet Group, een toonaangevend Nederlands bedrijf op het gebied van internet marketing, heeft een partnerverband gesloten met Microsoft Advertising om Bing Ads op te nemen in haar portfolio met digitale producten en services.

Dit betekent dat Tribal Internet Group digitale marketing- en zoekfunctionaliteit kan aanbieden in geheel Nederland. Adverteerders en klanten profiteren van de voordelen van het Bing Netwerk, een uitgebreide doelgroep en een reeks platformvoorzieningen die adverteerders nieuwe kansen biedt, zodat ze zichtbaarder zijn en meer omzet kunnen genereren op hun investeringen in search advertising.

“Het partnerverband tussen Microsoft en Tribal is een belangrijke stap vooruit en biedt nieuwe mogelijkheden”, zo legt Anneke Schogt – Country Manager Microsoft Advertising Nederland – uit. “Hierdoor verdiepen we onze betrokkenheid bij de markt.”

Frank Trienen, CEO van Tribal, zegt hierover: "Door het partnerverband met  Microsoft Advertising wordt onze leidende positie in de markt versterkt. Ons portfolio van digitale producten en services wordt hierdoor uitgebreid, mede dankzij de kracht en de reikwijdte van het Bing Netwerk waarvan adverteerders in Nederland optimaal kunnen profiteren."

Over Tribal Internet Group
Gedurende het laatste decennium heeft Tribal Internet Group voortdurende groei gekend en is het bedrijf uitgegroeid tot een vermaard internetmarketingbureau. Internetmarketing verandert continu en daarom zijn veel bedrijven op zoek naar een solide partner om te helpen de voorsprong te behouden. Sinds 1999 heeft Tribal met succes de rol als full-service partner in internetmarketing vervuld. Tribal Internet Group is een toonaangevend Nederlands internetmarketingbureau. Het bedrijf is opgericht in 1999. We werken samen met meer dan achthonderd klanten en helpen ze bij de marketingcampagnes binnen en buiten Nederland. Daarbij richten we ons met name op het bereiken van betere online resultaten voor onze klanten, waarvoor we een breed scala van kwalitatief hoogstaande internetmarketingservices aanbieden.

Over Microsoft Advertising
Bij Microsoft Advertising hebben we niet alleen verstand van het bestaande digitale landschap. Als een van de toonaangevende technologiebedrijven in de wereld zijn we constant bezig met innovatie om digitaal adverteren nog eenvoudiger te maken, zodat merken op de meest creatieve, boeiende en efficiënte manier hun doelstellingen kunnen bereiken voor verschillende doelgroepen, kanalen en schermen. Samen met u willen we een bijdrage leveren aan slimmere en waardevollere interacties met uw klanten. Door gebruik te maken van onze technologie en data, kunnen we relevante ervaringen bieden, die door de betrokkenen worden gewaardeerd en waardoor de band met het merk wordt versterkt.

Microsoft Advertising laat merken contact maken met hun klanten via allerlei soorten schermen en apparaten. Onze producten en services omvatten onder andere het adverteren op Skype, Outlook.com, Xbox, MSN en Bing. Microsoft Advertising biedt aan adverteerders en bureaus een doelgroep van circa elf miljoen unieke gebruikers per maand in Nederland.
 

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF