Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Pas op voor spookfacturen

Door: Redactie

Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Een tweetal bedrijven uit Nederland verstuurt spookfacturen voor diensten die zij niet geleverd hebben. Het gaat om MCN Marketing Communicatie Nederland uit Emmen en Data Service uit Hoogezand. Beide bedrijven versturen een factuur voor Zoekmachine optimalisatie (SEO). Wees alert en betaal deze facturen niet!

Een spookfactuur is vaak niet te onderscheiden van een echte factuur. De factuur wordt verstuurd zonder dat er vooraf contact is geweest en zonder dat er überhaupt ooit iets bij het betreffende bedrijf is afgenomen. Soms staat er in kleine letters bij dat het gaat om een aanbieding, maar de bedrijven die ze versturen worden steeds brutaler. Zo laten Data Service en MCN deze kleine letters bijvoorbeeld gewoon weg.

Fraudehelpdesk waarschuwt regelmatig voor spookfacturen die verzonden worden. Zo ook van deze bedrijven uit Emmen en Hoogezand. Sommige rekeningen blijken op te lopen tot ruim 1400 euro. Wees daarom extra alert en laat de facturen niet door je administratie glippen.

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF