Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

PubCon Las Vegas 2011

Door: Martijn van den Bemd

Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

De eerste dag van PubCon Las Vegas 2011 staat in het teken van SEO en Social Media trainingen, gegeven door een 8-tal specialisten. Brett Tabke, CEO van WebmasterWorld, trapt af met een introductie. De dag is opgedeeld in twee tracks, die gelijktijdig naast elkaar lopen.

PubCon Las Vegas 2011

We hebben veel interessante gesprekken gevoerd met mensen die vanuit verschillende invalshoeken het PubCon event bezoeken. Een aantal bezoekers is er voor de eerste keer, terwijl anderen al jaren aanwezig zijn op dit event.

De eerste sessies waren voor ons al erg inspirerend en hebben ons nieuwe inzichten gegeven die wij graag met jullie de komende dagen willen delen. Houd ons weblog dus goed in de gaten.

Let op: een aantal trainingen zijn gericht op de Amerikaanse markt en kunnen dus onderwerpen bevatten die nog (niet) beschikbaar zijn in Nederland.

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF