Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Samenwerking Stichting Spieren voor Spieren en Easy officieel bekroond

Door: Andrea Viragh

Geschatte leestijd: 1 minuut

Donderdag 13 februari hebben Alexander Nonnekes van Stichting Spieren voor Spieren en August van Wilgenburg van Easy Internet Marketing de samenwerking tussen de twee partijen officieel bekroond. De ondertekening vond plaats bij ons op kantoor in Den Bosch. Een samenwerkingsverband waar zowel wij van Easy als Stichting Spieren voor Spieren trots op zijn en enorm veel zin in hebben.

Stichting Spieren voor Spieren zet zichzelf in voor kinderen met een spierziekte. Want elk kind moet toch onbezorgd kunnen rennen, fietsen en spelen? Maar voor zo’n 20.000 kinderen in Nederland is dit niet vanzelfsprekend, omdat ze lijden aan een spierziekte. Spieren voor Spieren helpt deze kinderen door gezonde spieren in te zetten voor zieke spieren, met in 2008 een mijlpaal waarin het Spieren voor Spieren Kindercentrum geopend werd in het UMC Utrecht. Dit centrum richt zich volledig op een snelle diagnose, onderzoek, registratie en de behandeling van kinderen met een spierziekte.

Easy 1* partner op corporate communicatie

Alexander Nonnekes

Om de strijd tegen spierziekten bij kinderen tegen te gaan zijn er natuurlijk wel sponsoren en gelden nodig. En één van de communicatiemiddelen die hierbij heel belangrijk is, is natuurlijk de website.Wij van Easy gaan Spieren voor Spieren adviseren over de online strategie van de stichting, waarbij onder andere de website en de AdWords campagnes geoptimaliseerd worden en we ondersteuning bieden bij het meten van de online doelstellingen. Dit maakt van Easy een 1* partner op corporate communicatiegebied.

August van Wilgenburg

Wij vinden het ook erg belangrijk om de strijd tegen spierziekten bij kinderen tegen te gaan en zijn dan ook blij dat we op deze manier ons steentje bij kunnen dragen. Een samenwerking waar we trots op kunnen zijn!

overeenkomst Spieren voor Spieren

 

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF