Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Samenwerking Tribal en Website Conversie Optimalisatie Congres

Door: Redactie

Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Wilt u uw website beter laten converteren? Conversie optimalisatie is het begin van online succes. Hoe kunt u de bezoekers op uw website veranderen in klanten? Wat is er nodig om vertrouwen uit te stralen en uw site optimaal vorm te geven? Door meer inzicht te krijgen in het gedrag van de online klant en aandacht te besteden aan uw website kunt u enorme conversie verhogingen behalen. Tientallen procenten en meer zijn geen uitzondering.

Op 3 november vindt daarom het Website Conversie Optimalisatie (WCO) Congres plaats. Dit congres wordt georganiseerd door Congres.nl in samenwerking met Tribal Internet Marketing. Op het congres delen diverse topsprekers hun kennis. Ton Wesseling, een  ervaren conversie specialist, laat 20 conversie praktijkvoorbeelden zien. Daarnaast vertelt Aartjan van Erkel, schrijver van het boek Verleiden op het Internet, hoe uw site onweerstaanbaar wordt.

Meer informatie en inschrijven
Kijk voor meer informatie en om in te schrijven op wcocongres.nl. Leden van Thuiswinkel.org kunnen met korting naar het congres. Met de kortingscode ‘Tribal’ bespaart u €50 op de toegangsprijs en betaalt u slechts €245 voor deelname. 

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF