Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Sfeerimpressie: volop online marketing inspiratie op PMU 2017

Door: Ben Van Bokhoven

Geschatte leestijd: 1 minuut

Op 7 december 2016 vond in de Brabanthallen in Den Bosch de tweede editie van ons kennisevent Performance Marketing Update 2017 plaats. Toch een spannend moment, want konden we de eerste succesvolle editie evenaren? Het antwoord: ja! Tijd dus voor een korte terugblik met de PMU aftermovie, foto’s en presentaties van dit evenement.

 

De nieuwste online ontwikkelingen in beeld

De Performance Marketing Update 2017 (PMU) was wederom een groot succes. Met 25 sprekers, meer dan 300 bezoekers en een overvloed aan (online) inspiratie, kijken we dan ook met trots terug op dit evenement. Ook de bezoekers waren positief en beoordeelden PMU 2017 met een 8! Ook leuk om te zien is dat in de top 5 populairste sessies maar liefst 4 van onze eigen Tribal sprekers stonden.

Zo sprak Gerk over de kracht van content integratie, Freek over de zoektocht naar synergie tussen SEO en SEA, Annegien over hardnekkige sprookjes op het gebied van UX & CRO en Pim over succesvolle LinkedIn marketing. Een mooie manier om onze kennis te delen en andere online professionals te inspireren. Stiekem kijken we dus alweer uit naar volgend jaar.

 

Sfeerimpressie PMU 2017

Maar voor het zover is, is het eerst tijd om even terug te kijken naar PMU 2017. En hoe doen we dat beter dan met een sfeerverslag in video? Bekijk hieronder met ons mee naar een impressie van PMU.

 

Presentaties PMU 2017

Zoals het hoort op een kennisevent draaide de dag niet alleen om netwerken en gezelligheid, maar juist ook om kennisdeling en inspiratie. Heb jij ons online kennisevent gemist of wil je een presentatie nog eens terugkijken? Dat kan! Op Slideshare hebben we de populairste presentaties geplaatst. Bekijk hier de presentaties van PMU 2017.

 

Gelukkig hebben we de foto’s nog

En dan zijn er de foto’s nog. Met dank aan Seph Visuals kunnen we ook letterlijk terugkijken naar PMU 2017 door de foto’s en video. Benieuwd of je er zelf ook op staat of wil je de sfeer van PMU proeven? Bekijk dan alle foto’s van PMU 2017.

 

Ben jij erbij op PMU 2018?

De vorige editie is net voorbij, maar toch kijken we al reikhalzend uit naar PMU 2018. De datum is dan ook al bekend: 6 december 2017! Houd ons blog dan ook zeker in de gaten als je op de hoogte wilt blijven.

Tot zover de terugblik op PMU 2017. Ben je inmiddels wel weer toe aan wat nieuwe online inspiratie? Neem dan een kijkje op het Tribal blog of schrijf je in voor de Tribal Online Update. We inspireren je graag!

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF