Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Special van Flynth over online ondernemen

Door: Frank Trienen

Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Expert panel gevormd door Jesse, Jeroen en Frank

In aanloop naar het seminar ‘Vestigingsvoorkeuren van webwinkels’ organiseerde Flynth een gesprek met drie insiders op het gebied van multichannel en online ondernemen: lector Online Ondernemen Jesse Weltevreden, online adviseur Jeroen Martens en ikzelf, Frank Trienen. Het was een interessante en genuanceerde gesprek aan hand van een viertal stellingen. 

Ken je klant

“Eén van de dingen waar we het alle drie roerend over eens waren, is ervoor zorgen dat je je klanten kent. En dan maakt het niet uit of je een traditioneel bedrijf of een webshop hebt. Veel ondernemers beseffen de waarde van klantkennis nog niet. Gewoon praten met klanten, daarvan raak ik geïnspireerd. Knokken voor je klanten, dat is het belangrijkste!”

Bits & bytes of bakstenen?

Ondernemen in de retail was nog nooit zo uitdagend als nu, aangezien de arena waarin gestreden wordt om de gunst van de klant, voortdurend verandert. Ga je je handel verplaatsen naar bits & bytes of zit er toch toekomst in bakstenen? Wil je weten hoe wij als specialisten op het gebied van online ondernemen hierover dachten? Lees dan zeker het artikel in Flynth.

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF