Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Specialisten van Easy gastdocent bij SRM

Door: Emmy Faes

Geschatte leestijd: 1 minuut

SRM is al 58 jaar hét opleidingsinstituut voor zowel beginnende als ervaren professionals in de marketing-, marketingcommunicatie-, management- en communicatiebranche. SRM zet zich in voor de professionele ontwikkeling van elke deelnemer aan de opleiding, welke altijd voldoet aan de hoogste eisen. Eén van de belangrijkste bronnen daarbij zijn de docenten, welke streng geselecteerd worden. Dus we kunnen wel met trots zeggen dat wij van Easy daar ook deel van uitmaken, aangezien onze specialisten dit jaar gaan fungeren als gastdocenten bij de nieuwe opleiding ‘Online Marketeer’.

Onze relatie met SRM

Tijdens Learn with Google was één van de 400 Easy optimalisatiesessie met Stephan van SRM. Uit deze SEA-sessie met Bart Linskens is een vervolgafspraak voortgekomen op het kantoor van SRM in Amsterdam. Waar Stephan niet alleen interesse had in Easy als bureau voor het oppakken van de eigen online marketing, maar juist ook erg geïnteresseerd was in de kennis en ervaring van onze specialisten voor zijn nieuwe opleiding, leidde dit tot screening van onze specialisten tot gastdocenten voor SRM. Van beide kanten was het enthousiasme groot en inmiddels zijn we dan ook twee overeenkomsten rijker: één voor SRM zelf en één voor het geven van de lessen.

De aftrap

Op donderdag 16 januari jongstleden vond de aftrap plaats door specialist Bart Linskens. Hij verzorgde een algemene inleiding op het gebied van online marketing voor een interessante groep van ’26 studenten’ bestaande uit medewerkers van onder andere Microsoft, Rabobank en Crédit Agricole. Zowel vanuit Bart als vanuit SRM en de deelnemers zelf kwamen er alleen maar positieve reacties. Al met al een samenwerking waar wij als Easy erg trots op zijn.

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF