Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Specialisten van Easy voor 3e keer op rij bij Learn with Google

Door: Redactie

Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Het jaarlijkse “Learn with Google” vindt dit jaar plaats van 25 t/m 28 maart op het Google kantoor in Amsterdam. Google nodigt hiervoor zelf relaties uit. Tijdens een 1-op-1 sessie optimaliseert een Google AdWords-specialist de campagnes in overleg met de adverteerder. Easy is ook dit jaar weer benaderd door Google om campagnes te optimaliseren. 

Learn with Google

Jeannette Franken, directeur Easy: “Google kan de enorme belangstelling niet alleen af. Voor het 3e jaar op rij komt Easy Internet Marketing vier dagen lang met gemiddeld 13 specialisten per dag de sessie ondersteunen. Het gaat om ruim 400 1-op-1 sessies die wij verzorgen! Ik vind het bijzonder dat Google ons exclusief vraagt. Uit de vorige sessie van april 2012 hebben we 15 mooie klanten overgehouden. En daarnaast vinden de specialisten het ook erg leuk om adverteerders te informeren over de nieuwste ontwikkelingen en wat allemaal te verbeteren valt.

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF