Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Spreek je radiodoelgroep aan op Radio538, SLAM!FM en Radio 10 Gold

Door: Redactie

Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

De 538Groep, bestaande uit de zenders 538, SLAM!FM en Radio 10 Gold, organiseert binnenkort een marketing seminar speciaal voor webwinkels. Tijdens dit seminar zal er een unieke propositie in de markt gezet worden. Easy Internet Marketing ondersteunt dit initiatief.

Met online media zoals adwords, affiliate programma’s en vergelijkingssites bereikt men voornamelijk de consument die bewust op zoek is naar jouw product of merk. De toevoeging van offline media (radio) is dat je de consument aanspreekt die nog niet bekend is met online shoppen of met jouw product of merk. Bij deze groep consumenten liggen kansen en zijn in potentie allemaal nieuwe klanten die je voor je kunt winnen.

Account Managers van de 538Groep zullen de aankomende webwinkeleigenaren gaan benaderen en kijken of het zinvol is om uitgenodigd te worden voor het marketing seminar. Misschien word jij binnenkort ook gebeld…

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF