Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Star-struck – Todd Rowe in Den Bosch

Door: Karen Pasman

Geschatte leestijd: 1 minuut

Hoe cool is dat!? Ik mocht aan tafel met Mr. Todd Rowe in eigen persoon. De man die van Google een commercieel succes maakte. Silicon Valley meets Bossche Bollen! Ik moet toegeven dat ik enigszins star-struck was. Maar vooral supertrots dat hij met zijn collega’s Marcel in ’t Veen en Tom van Gessel bij ons in Den Bosch op kantoor kwam.

Of we even wilden uitleggen hoe wij dat bij Tribal doen. We vielen op door ongekend hoge resultaten in het eerste kwartaal van 2016 en het laatste kwartaal van 2015. Ik vind dat ontzettend leuk om over te vertellen. Niet alleen aan Todd Rowe trouwens ;-). Hoe we dat doen, klinkt misschien vanzelfsprekend, maar maakt wel het verschil: we gaan als team aan het werk voor de klant. Een team dat niet alleen qua kennis en expertise, maar ook in persoonlijkheid en aanpak past bij die klant.

Bij Tribal koesteren we de goede relatie die we met Google hebben. Niet alleen is het prettig om goed geholpen te worden wanneer een klant een issue heeft, maar vooral levert het ons een kennis-voorsprong op. We organiseren regelmatig gezamenlijke kennissessies, voor klanten en voor ons eigen team. Bovendien zijn we altijd snel op de hoogte van nieuwe mogelijkheden en lukt het vaak om interessante data voor onze klanten te verzamelen.

Todd nam de tijd om ons team nog even toe te spreken. Dat hij ‘impressed’ was door de cultuur die we bij Tribal hebben gecreëerd. En complimenten voor ons harde werken.

Wist ik al lang natuurlijk, maar toch leuk om dat Todd Rowe te horen zeggen.

Google_bij_tribal

vlnr: Frank Trienen, Jeannette Franken, Todd Rowe, Marcel in ’t Veen, Tom van Gessel, Mark van Werven

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF