Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Succesvolle Google Analytics User Conference 2012

Door: easy_admin & Redactie

Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Op woensdag 21 en donderdag 22 maart vond de uitverkochte Google Analytics User Conference plaats in Amsterdam. Samen met Google organiseerden negen Google Analytics Certified Partners, waaronder Easy Internet Marketing, een tweedaags congres: een Conference Day voor ‘PowerUsers’ en een Training Day voor marketing- en communicatieprofessionals uit het MKB.

Voorafgaand aan dit congres zijn er, exclusief onder leden van Thuiswinkel.org, 5 toegangskaarten t.w.v. 455 euro verloot. De winnaars van deze actie hebben samen met een aantal medewerkers van Easy Internet Marketing het congres bezocht.

Tijdens de Training Day heeft Véronique Marisaël, Webanalytics Consultant bij Easy, een workshop verzorgd over het meten van de juiste data en het optimaal instellen van Google Analytics. Deze workshop is zeer positief ontvangen door de deelnemers en er wordt daarom een vervolg aan gegeven met een aantal Google Analytics workshops bij Easy Internet Marketing op kantoor.

Google Analytics User Conference 2012

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF