Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Team Tribal breidt uit met 41 specialisten

Door: Karen Pasman

Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Tribal is 15 jaar geleden opgericht in de tijd dat ‘het wereldwijde web’ nog iets bijzonders was en een online strategie weggelegd voor marketeers met grote budgetten. Tribal richtte in 2007 Easy op en vervulde een grote behoefte: lean-and-mean online marketing pakketten met standaard oplossingen die betaalbaar waren voor start-ups, MKB-ondernemers.

Logo_Basis_Groen_300dpiEasy groeide met haar klanten mee. Al heel lang bieden we geen standaard oplossingen meer, maar maatwerk online marketing voor ambitieuze ondernemers. En steeds vaker voeren we niet alleen SEA en SEO werkzaamheden uit, maar denken we ook mee over de volledige online strategie. En daarmee komt Easy in het vaarwater van Tribal.

Steeds vaker vragen we ons af wat nu eigenlijk nog écht het verschil tussen Tribal en Easy is. Specialisten werken voor beide labels, klanten stappen geruisloos over van het ene naar het andere label, we werken samen in gespecialiseerde teams over de labels heen…

We besluiten daarom de beide labels te integreren. Tribal is terug bij haar roots: één merk, één verhaal, één doelstelling: de beste online marketing oplossing voor onze klanten. Tribal groeit zo in een klap met 41 online marketing specialisten!

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF