Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Terminologie wordt ingeruild voor ‘mensentaal’

Door: Redactie

Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Vanaf 1 januari 2013 ontvangen klanten van Easy hun analytische rapportage(s) in een nieuwe lay-out. Terminologie wordt hiermee ingeruild voor ‘mensentaal’. De afgelopen maanden zijn onze specialisten druk bezig geweest met de implementatie van Trakkboard, een Online KPI Dashboard. Door middel van Trakkboard zijn alle analytische gegevens in één oogopslag zichtbaar,  in een speciaal voor Easy ontwikkelde template.

Trakkboard is een nieuwe manier om vele websites en online media te controleren in één dashboard. Onze rapportages geven daarmee voor het eerst inzicht in de prestaties van afgelopen maand, afgezet tegen zowel de vorige maand als dezelfde maand in het vorige jaar. Dit maakt het voor klanten gemakkelijker om lange termijn trends en wisselingen van seizoenen in beeld te brengen. De rapportage is, afhankelijk van de afgenomen diensten, opgebouwd uit algemene statistieken en een SEA en/of SEO rapportage. Alle diensten en cijfers staan daarmee in één overzicht.

 

Nieuwe analytische rapportage

 

De afgelopen maanden zijn specialisten van Easy aan de slag gegaan met de implementatie van dit dashboard en het uitrollen van de nieuwe rapportages. Een aantal klanten heeft inmiddels een eerste testrapportage ontvangen en in de komende twee maanden volgt de rest. Vanaf 1 januari 2013 ontvangt elke klant standaard deze nieuwe rapportage.

Neem contact met op met jouw specialist voor feedback of vragen over Trakkboard en de nieuwe rapportages.

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF