Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Tribal aanwezig op Google Analytics User Conference 2016

Door: Ineke Waas

Geschatte leestijd: 1 minuut

Op dinsdag 12 en woensdag 13 april wordt voor het zevende jaar de officiële Nederlandse Google Analytics User Conference georganiseerd in de Meervaart in Amsterdam. De organisatie is weer in handen van 13 Nederlandse Google Analytics Certified Partners (GACP’s) in samenwerking met Google. Ook onze eigen specialisten Ineke en Erik zijn aanwezig voor het geven van een workshop en masterclass.

De Google Analytics User Conference biedt een actueel  en inspirerend programma. Zo omvat het event een studiedag (Training Day) op de eerste dag en een  congresdag op de tweede dag (Conference Day).

 

Programma Training Day

De Training Day is voor mensen die een dag ‘hands-on’ praktijkkennis op willen doen. De workshops worden gegeven door ervaren medewerkers van de GACP’s en zijn geschikt voor MKB-ers (met of zonder webshop), marketing & communicatie professionals, site bouwers en bureaus. Er zijn 3 rondes met trainingen van ruim 1,5 uur (per deelnemer is een laptop beschikbaar). Per ronde heb je de keuze uit maar liefst 11 verschillende workshops, onderverdeeld in de niveaus: Beginner, Intermediate en Advanced. Op deze dag geven Analytics specialist Ineke en SEO specialist Erik een workshop over het optimaliseren van je Customer Journey op basis van inzichten uit Google Analytics.

 

Customer Journey masterclass door Tribal

De Conference Day wordt geopend door keynote spreker Jeff Sauer, oprichter van Jeffalytics. Na de pauze spreekt Daniel Waisberg, Google Advocate, en de dag wordt afgesloten door Yehoshua Coren, oprichter van Analytics Ninja. Er zijn daarnaast 3 rondes met Master Classes, die worden gegeven door experts van de GACP’s. Zo verzorgt Ineke de masterclass ‘De Customer Journey als framework voor website optimalisatie’.

Deze Master Classes zijn geschikt voor zowel voor Beginner, Intermediate en Advanced gebruikers van Google Analytics. Kijk op www.gauc.nl voor alle onderwerpen. Deze congresdag is geschikt voor (online) marketing managers, web analisten, business analisten en de MKB-ers.

Meer weten of aanmelden voor de Google Analytics User Conference? Kijk dan op http://www.gauc.nl/ en meld je aan voor de sessies.

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en handige tips om meer uit je online marketing te halen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en neem ook eens een kijkje op het Tribal blog!

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF