Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Tribal en Easy onder één dak

Door: Andrea Viragh

Geschatte leestijd: 1 minuut

De Tribal Internet Group bestaat uit Tribal Internet Marketing en Easy Internet Marketing. Waar het pand van Tribal zich aan de Goudsbloemvallei in ’s-Hertogenbosch bevindt, zit het pand van Easy aan de overkant aan de Larenweg. Maar dit gaat vanaf oktober dit jaar anders worden: Tribal en Easy komen samen onder één dak!

Het onderscheid tussen Tribal en Easy

Waar het onderscheid tussen Tribal en Easy voorheen vooral zat in de grootte van de klant: Tribal had grote klanten in haar portfolio en Easy was er voornamelijk voor klanten in het MKB, gaat het vanaf nu niet meer om de grootte van de klant. Het is niet meer van belang of je groot of klein of laag of hoog bent. Het gaat om het feit of je wel of geen e-commerce afdeling hebt en alles op het gebied van e-commerce wel of niet zelf doet.

Easy ontzorgt, maakt het jou als klant ‘easy’

Heb je geen e-commerce afdeling of wil je (bijna) alles op het gebied van e-commerce uitbesteden? Dan is Easy de partij voor jou. Easy ontzorgt, maakt het voor jou als klant ‘easy’ en kan op het gebied van zoekmachine marketing alles volledig uit handen nemen.

Tribal maakt het klanten moeilijker

Bedrijven die de e-commerce zelf uitvoeren, hebben aan Tribal de ideale sparringspartner. De waarom-vraag staat hier centraal. Aan de medewerkers van Tribal de taak om het jou als klant moeilijk te maken, mee te kijken, uit te dagen en te adviseren. Tribal zoekt altijd de grens op en dat met een kritische blik.

Waar je bij Easy dus als klant voornamelijk ontzorgd wordt, word je bij Tribal juist aan het werk gezet. Het onderscheid tussen beide partijen zal de aankomende maanden alsmaar duidelijker worden.

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF