Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Tribal en Nedstat sluiten partnership

Door: easy_admin & Redactie

Geschatte leestijd: 1 minuut

Waarom dit partnership?
Als partner van Nedstat is Tribal in staat een optimale service te verlenen aan klanten die gebruik maken van het webstatistieken pakket Sitestat. De accreditatie is behaald na het volgen van een driedaagse training en het afleggen van een exame waardoor Martijn Verstrepen en Anemone Romme zich nu ‘Certified Sitestat Professional’ mogen noemen.

Voordelen van Nedstat
Naast de Google Analytics en Yahoo! Web Analytics certificering is dit derde certificaat van grote waarde. Sitestat gaat namelijk een stuk verder dan de andere twee pakketten. Zo maakt Sitestat onder andere gebruik van de volgende zaken:

Ongeaggregeerde data
Hierdoor kan vrijwel iedere vraag beantwoord worden aangezien data in hun pure vorm gemeten worden.

Campagne attributie
Deze week heeft Nedstat haar nieuwe paradepaardje bekend gemaakt waarmee ze zich duidelijk onderscheidt van andere pakketten. Met behulp van deze nieuwe feature kunnen bedrijven beter dan ooit vaststellen wat de bijdrage van de online campagnes is geweest aan de conversies. Voor meer informatie, raadpleeg dan dit artikel. Ook heeft Tribal onlangs een blogpost geplaatst over campagne attributie.

DirectView
Terwijl de site overlay van Google Analytics vaak niet werkt, presteert de overlay functie van Sitestat een stuk beter.

RING applicatie
Door middel van partnerships met derde partijen, is het mogelijk om veel online activiteiten te integreren met de data in Sitestat. Denk hierbij aan E-mail marketing, bidmanagement, onsite search, multivariate testen en video’s.

Voor wie?
Deze en nog vele andere zaken maken het een zeer waardevol pakket. In tegenstelling tot Google Analytics en Yahoo! Web Analytics werkt Sitestat op basis van een jaarlijkse fee. Bedrijven die actief aan de slag willen met website statistieken en een stap verder willen, zijn aan het juiste adres bij Nedstat.

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF