Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Tribal en Ziber presenteren top40brands.com

Door: easy_admin & Redactie

Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Via top40brands.com is eenvoudig inzicht te verkrijgen in de mate waarop wereldwijd gezocht wordt naar een merk en hoe dit zich verhoudt tot andere sterke merken. Verder kunnen bezoekers via deze site ook terugvinden hoe het merk online wordt beschreven en hoe de website van het merk zich heeft ontwikkeld in de loop der jaren. Tenslotte geeft de website ook weer, hoe vaak er online naar een merk wordt gezocht in Nederland.

Top40brands.com is opgezet om marketeers en consumenten snel inzicht te geven in de wijze waarop een sterk merk uit het dagelijks leven wordt beleefd op internet. Bezoekers kunnen op top40brands.com ook aangeven wat hun persoonlijke top tien van sterke merken is. De tussenstand van dit doorlopende online-onderzoek is ook op de website terug te vinden.

Via top40brands.com worden bezoekers direct in contact gebracht met informatie uit verscheidene online bronnen zoals Google Trends, Wikipedia en Waybackmachine. De ranglijst van veertig merken is samengesteld uit twee onderzoeken naar topmerken van de gezaghebbende Amerikaanse magazines BrandZ en Globaltrends.

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF