Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Tribal feliciteert Babypark.nl

Door: easy_admin & Redactie

Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Baby & Kids website award 2010
Om consumenten meer wegwijs te maken in het enorme overzicht aan Baby & Kids Websites zijn voor de derde maal op de Negenmaandenbeurs de Baby & Kids Website Awards uitgereikt aan de beste webshop en infosite. De verkiezing wordt georganiseerd door Babyplaats.nl in samenwerking met de Negenmaandenbeurs.

De Jury over Babypark.nl
De online babywinkel Babypark is recentelijk vernieuwd en ademt professionaliteit. De site sluit perfect aan bij de ‘webshopper-van-nu’ middels goed doordachte techniek, helder uitgevoerd. Niet alleen de informatie per product is uitgebreid. Babypark biedt ook informatie per categorie (denk aan tips bij de aanschaf van een autostoeltje) en legt goed uit hoe kopen, betalen en bezorgen werkt. Shoppers kunnen elk product reviewen en kunnen een verlanglijstje maken. Om af te rekenen hoeft de bezoeker niet per se in te loggen. Dat scheelt tijd! Niet verwonderlijk dat zowel de jury als het publiek, babypark een eerste plaats toekent.

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF