Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Tribal goes international!

Door: Ben Van Bokhoven

Geschatte leestijd: 1 minuut

Vorige maand hadden we een Google delegatie over de vloer om onze gezamenlijke samenwerking en ambities extra kracht bij te zetten. Deze maand draaien we de rollen om en zijn onze specialisten in Berlijn, Dublin en San Francisco te vinden bij Google. Tribal on the move!

 

Winnaar Google Ready to Rock Award

Als online marketing bureau timmeren we flink aan de weg om strategische samenwerkingsverbanden en gezamenlijke ambities te realiseren. En met succes! Zo zijn onze specialisten Patricia en Daniëlle in Berlijn voor de prestigieuze Google Ready to Rock Awards waar we een award kregen voor de sterke groei in onze AdWords campagnes. Een prestatie waar we trots op zijn!

Tribal op de Google Ready to Rock Awards

 

Ondertussen is SEA specialist Levi samen met een aantal klanten in Dublin op de Google Campus om nader kennis te maken en op strategisch niveau naar de toekomst te kijken. Een mooi moment om de onderlinge samenwerking te  versterken en ambities voor de toekomst te bepalen.

Tribal bezoek aan de Google campus in Dublin

 

Tribal @ Google hoofdkantoor San Francisco

De jetlag award gaat echter naar de Tribal delegatie die op dit moment op het Google hoofdkantoor in San Francisco zit. Op uitnodiging van Google zijn Wil, Rik, Martijn, August, Bart en Mark (ADchieve) afgereisd voor een kennismaking met de Google specialisten en een intensief kennisprogramma met het Google Mobile team.

Het Tribal Internet Marketing team op bezoek bij het Google hoofdkantoor in San Francisco

 

Een mooie gelegenheid om (lekker Nederlands) op de fiets de campus te ontdekken én kennis uit te wisselen over de inzet van mobiel binnen je online marketing inzet. Een uitermate interessante trip waar we volop inspiratie opdoen om ook op het gebied  van mobiele marketing nog meer rendement voor onze klanten te behalen.

Tribal Internet Marketing is voor een kennisprogramma op het Google hoofdkantoor in San Francisco

 

Zo zie je maar weer, als online specialist bij Tribal kom je nog eens ergens!

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen Tribal en handige tips om meer uit je online marketing te halen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en neem ook eens een kijkje op het Tribal blog!

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF