Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Tribal Ierland lid van Irish Internet Association

Door: easy_admin & Redactie

Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Sinds begin mei is de Ierse tak van Tribal Internet Marketing in Dublin toegetreden als lid tot de IIA (Irish Internet Association). Deze organisatie is het overkoepelende orgaan voor bedrijven in de online branche in Ierland. Het lidmaatschap is voor de Ierse vestiging een manier om het netwerk verder uit te breiden en kennis en ervaringen te delen met branchegenoten.

Over het IIA
In Nederland vervult het IAB (Interactive Advertising Bureau Nederland) een vergelijkbare functie. Over de doelstelling van het IIA is op de website het volgende te lezen:

The Irish Internet Association is the professional body for those conducting business via the internet from Ireland. It has been and remains one of the driving forces behind the adoption of the medium. Established in 1997, the IIA provides leadership to enterprises and society conducting business in Ireland. The IIA is a strong voice for its 550 plus company members. The aim of the Association is to Connect, Inform and Promote.

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF