Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Tribal Internet Group genomineerd voor 4 Dutch Search Awards

Door: Ben Van Bokhoven

Geschatte leestijd: 1 minuut

Den Bosch, 8 november, 2016 – De nominaties voor de Dutch Search Awards zijn bekend gemaakt. Tribal Internet Group is maar liefst genomineerd in vier categorieën. Zo maken we kans op een award voor Beste lokale campagne, Beste gebruik van PR in search campagne, Beste PPC campagne en Beste consultant van het jaar. Tijdens de award show op 24 november in B. Amsterdam wordt bekend gemaakt of we deze felbegeerde prijzen mee naar huis mogen nemen.

Miljoenenbereik voor SmartStudentDeals door slimme inzet PR

Tribal heeft voor SmartStudentDeals een PR campagne opgezet om de naamsbekendheid, het linkprofiel en het bezoek naar de website te vergroten. Op basis van onderzoek onder 1000 Nederlanders zijn diverse persberichten en blogartikelen geschreven en verspreid om de search campagne te versterken. De publicaties zijn uiteindelijk verschenen op populaire media waaronder Radio 538, Hart van Nederland en Libelle en hebben meer dan 2,8 miljoen Nederlanders bereikt. Resultaten waardoor we genomineerd zijn in de categorie Beste gebruik van PR in search campagne.

Vertaalslag landelijke naar lokale strategie ANWB Rijopleidingen

Voor de categorie Beste lokale campagne is onze lokale online strategie voor ANWB Rijopleidingen genomineerd. Binnen deze case staat de vertaalslag van landelijke naar lokale focus centraal om de traffic en conversies te verhogen. Door een slimme integratie van relevante lokale zoektermen in combinatie met AdWords en display marketing campagnes zijn de organische rankings van lokale pagina’s gestegen en SEA resultaten sterk verbeterd.

Kostenefficiëntere Shopping campagnes voor vidaXL

In de categorie Beste PPC campagne is vidaXL genomineerd. Door de inzet van ADchieve op internationaal niveau heeft deze retailer meer inzicht gekregen in de kosten en het rendement van adverteren op productniveau in 30 landen. Waardevolle inzichten waardoor campagnes eenvoudiger en kosten efficiënter te beheren zijn.

Martijn van den BemdTot slot zijn we extra trots op de nominatie van SEA-specialist Martijn van den Bemd als beste consultant van het jaar. Zijn scherpe analytische en innovatieve inzichten en inzet als verbindende factor tussen Tribal, ADchieve en Google maken de nominatie meer dan terecht.

 

Uitblinkers in search & advertising

De Dutch Search Awards zijn een nieuw initiatief op Nederlandse bodem en bedoeld om uitblinkers in de search marketing in de spotlight te zetten. Een primeur waarbij in totaal 22 awards te winnen zijn in de categorieën search, advertising en ondersteunende tools. Een vakjury buigt zich over de genomineerde cases en maakt op 24 november bij B. Amsterdam de winnaar bekend. We wachten met spanning af!

Blijf het Tribal blog dus in de gaten houden en volg ons ook op LinkedIn voor het laatste nieuws.

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF