Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Tribal stelt voor: nieuwe directeur Frank van den Heuvel

Door: Ben Van Bokhoven

Geschatte leestijd: 2 minuten

Sinds het partnerschap met The Webcare Company en Jaagers begin dit jaar heeft Tribal niet stil gezeten. De TWC Holding is druk in ontwikkeling en begint langzaam vormen aan te nemen. Dit betekent ook dat er binnen Tribal veranderingen plaatsvinden. Zo heeft Tribal sinds 1 augustus 2017 een nieuwe directeur: Frank van den Heuvel. In dit artikel lees je meer over de veranderingen en maak je kennis met de nieuwe directeur van Tribal.

Tribal directeur Frank van den Heuvel

 

Nieuwe ontwikkelingen binnen de TWC Holding

Afgelopen maanden stonden voor de TWC Holding in het teken van het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl en het uitstippelen van de visie en strategie. Om oplossingen voor de volledige online klantreis te bieden met onze 4 bedrijven met hun eigen specialismen, heeft de TWC Holding behoefte aan een volledig directieteam. Frank Trienen, oprichter van Tribal, heeft daarom de overstap gemaakt naar de TWC Holding als managing director. Vanaf 1 augustus heeft voormalig commercieel directeur Frank van den Heuvel het stokje van hem overgenomen als directeur van Tribal. Een mooi moment om hem eens beter te leren kennen.

 

Wie is de nieuwe directeur van Tribal?

‘Mijn naam is Frank van den Heuvel, 37 jaar. Bijna 38 zelfs. Ik woon samen met Sharon, dochter Fleur en zoon Moos. Niet onbelangrijk ben ik Brabander in hart-en-nieren. Samen met gezin breng ik veel tijd door. Daarnaast vind ik het erg leuk om sportief bezig te zijn. Ik ben vaak in het water te vinden, zeker voor een spelletje waterpolo. En als het mooi weer is ga ik de weg op en rijd ik heel wat kilometers op mijn motor, een Honda VFR 800 VTEC.

Mijn achtergrond ligt in de fascinerende wereld van de ICT. Na een HBO opleiding ben ik afgestudeerd aan de TU in Eindhoven in de informatiekunde. Echter kan het leven soms raar lopen; zo beland je in Sales en ben je ineens 13 jaar verder. Affiniteit met de ICT en online wereld heb ik altijd gehouden en is vaak goed van pas gekomen in mijn commerciële en management functies’.

 

Als commercieel directeur heb je Tribal leren kennen. Hoe was dat?

Tribal is een grote familie, waar de mens op de eerste plaats komt. Het was dan ook een warm onthaal toen ik hier begon. Tribal is een prachtig bedrijf met een eigen DNA. Gepassioneerd, gedreven, resultaatgericht en de klant staat centraal. Work hard, play hard.

 

En nu je nieuwe functie, hoe waren de eerste dagen?

De nieuwe rol die ik nu binnen de organisatie mag vervullen is nog erg vers, maar de eerste dagen zijn al heel goed bevallen. Er liggen mooie uitdagingen en er zullen er nog meer volgen. Spannend, al ben ik ervan overtuigd dat we deze allemaal aan kunnen. Zeker met het fantastische team om mij heen.

 

Hoe ziet de toekomst van Tribal eruit?

Met de nieuwe weg die we zijn ingeslagen met de TWC Holding staat er veel te gebeuren. Essentieel is wel dat het DNA gewaarborgd blijft, dat is namelijk de kracht van de organisatie. Dat onze medewerkers en de klant centraal staan. Dat we de klant continu willen begrijpen. Dat we als online marketing bureau blijven innoveren, zowel in product als dienstverlening. Internationalisering met een sterke focus op groei. Groei in kennis, kwaliteit en professionaliteit met als doel zuiver online resultaat voor onze klanten.

 

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen

De komende tijd belooft dus voor Frank, maar ook voor Tribal en onze partners een mooie tijd te worden. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Volg dan ons Tribal blog of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Benieuwd naar wat Tribal voor jou kan betekenen? Bekijk dan onze online marketing diensten of neem vrijblijvend contact met ons op.

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF