Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Geplaatst door

23 oktober 2015

Zorg ervoor dat je een Google account hebt waarmee je Google Maps en Google Places kunt instellen om beter zichtbaar te zijn in de lokale zoekresultaten van Google.

Lees meer over mij >>

Tribal steunt Stichting Beeldgestuurde Behandelingen van Kanker

Door: Esther de Pooter

Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Waar staat Stichting Beeldgestuurde Behandelingen van Kanker voor?stiching
De Stichting Beeldgestuurde Behandelingen van Kanker (SBBvK) wil het  patiëntenplatform zijn dat toegang geeft tot de beste zorg op het gebied van beeldgestuurde behandelingen van kanker : ‘Opereren zonder snijden’. SBBvK wil deze relatief nieuwe manier van behandelen van kankerpatiënten onder de aandacht brengen en stimuleren in Nederland.

Waarom hebben we bij Easy gekozen voor deze stichting?
Wij vinden dat de “Stichting Beeldgestuurde Behandelingen van Kanker” een uitstekend initiatief is om kankerpatiënten te informeren over innovatieve behandelingsmethoden. Deze behandelingen worden in ziekenhuizen niet standaard aangeboden.

Dit jaar heeft de SBBvK in samenwerking met vijf interventieradiologen, wetenschappers en Inspire2Live een nieuwe website ontwikkeld waar patiënten rechtstreeks consult kunnen vragen aan een arts: www.opererenzondersnijden.nl is een uniek initiatief.

Wat betreft deze website gaan we de organische vindbaarheid verbeteren door zowel SEO als linkbuilding op te pakken. www.opererenzondersnijden.nl

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF