Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Tribal trots op Ellen de Kimpe, jonge topvrouw van het jaar 2012

Door: Redactie

Geschatte leestijd: 1 minuut

Ellen de Kimpe (teammanager bij Tribal Internet Marketing) is gekozen tot jong vrouwelijk talent van het jaar 2012. Zij won daarmee de KriDaTie Jong Talenttrofee. De verkiezing is onderdeel van de Topvrouw van het jaar verkiezing, welke dit jaar gewonnen is door Merel van Vroonhoven (directielid NS).

Ellen kreeg de prijs afgelopen donderdag uitgereikt door juryvoorzitter Els van Noorduyn, oud-topsporter en medeoprichter van de KriDaTie Jong Talenttrofee. Deze trofee is sinds een aantal jaar gekoppeld aan de verkiezing ‘Topvrouw van het jaar’. Het doel van beide verkiezingen is om een platform te realiseren waar vrouwelijke talenten en topondernemers in Nederlandse bedrijven aandacht krijgen, zichtbaar zijn en daardoor ook fungeren als rolmodel.

Na Louise van Nispen (Publishing Director bij Reed Business Media) en Myrthe Scheenjes (relatiemanager bij ABN-AMRO) is Ellen de Kimpe het derde jonge talent dat deze titel op haar naam mag zetten. Ellen laat hiermee zien dat jong talent ook binnen MKB-bedrijven als Tribal Internet Marketing te vinden is.

Met humor de wereld tegemoet

Jeannette Franken, directeur van Tribal: ‘Ik ben ontzettend trots dat Ellen deze verkiezing gewonnen heeft. Ellen heeft in 4,5 jaar bij  kansen gekregen, maar vooral ook kansen voor zichzelf gecreëerd. Van het begin af aan was zij een natuurlijke leider!’

De jury omschreef Ellen donderdag als iemand met een eigen persoonlijkheid, die haar eigenheid onder alle omstandigheden vast blijft houden. Haar open en spontane persoonlijkheid combineert zij met een stevigheid die prettig verrassend is voor haar leeftijd. Met humor en een vorm van lichtheid treedt Ellen de wereld tegemoet!

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF