Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Tribal winnaar Dutch Search Award voor Beste gebruik PR in search campagne

Door: Ben Van Bokhoven

Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Tijdens de eerste editie van de Dutch Search Awards heeft Tribal Internet Marketing de award voor Beste gebruik PR in search campagne binnen gesleept. De award werd door ons in ontvangst genomen tijdens de feestelijke uitreiking in B. Amsterdam.

 

Dutch Search Awards

 

Slimme manier van linkbuilding

De jury prees de case van SmartStudentDeals vanwege de afwijkende manier om links te verkrijgen ten opzichte van de gebruikelijke linkbuildingtactieken. Deze succesvolle linkbuildingstrategie is daardoor bekroond met een award in de categorie Beste gebruik PR in search campagne.

 

Miljoenenbereik en media-aandacht op landelijke media

De case van SmartStudentDeals laat zien dat je met een creatieve aanpak meer kunt bereiken op het gebied van outreach. Door de combinatie van consumentenonderzoek, creatie van unieke content en verspreiding via PR kanalen zijn nieuwe inzichten en een groot bereik gecreëerd. Mede dankzij media-aandacht op online kanalen en landelijke media zoals Radio 538, Metro en Hart van Nederland is een miljoenenbereik gecreëerd en zijn links verkregen die normaal onbereikbaar zijn.

 

Dutch Search Awards

De Dutch Search Awards vonden dit jaar voor het eerst plaats. Het doel van de awards is de Nederlandse search-industrie op de kaart te zetten en excellerende online professionals en bureaus een plek in de schijnwerpers te geven.

We zijn trots dat we niet alleen genomineerd waren voor de Dutch Search Awards, maar ook een award binnen hebben gesleept. Dat smaakt wat ons betreft naar meer!

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF