Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Trossen los tijdens SAIL 2010!

Door: easy_admin & Redactie

Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Wat gaan we doen?
Er wordt een tocht gemaakt langs de bijzondere ‘Tall Ships‘ die tijdens SAIL een bezoek brengen aan Amsterdam. We varen op ‘De Toekomst’; een 34 meter lange Friese Tjalk.


Klik op de afbeelding om meer foto’s van het bezoek aan SAIL te bekijken

Over SAIL Amstedam
Eens in de vijf jaar wordt in Amsterdam de SAIL gehouden. Het is het grootste, gratis toegankelijke publieksevenement van Nederland. In 2005 trok het evenement 1,8 miljoen bezoekers. SAIL Amsterdam 2010 vindt plaats van donderdag 19 tot en met maandag 23 augustus 2010 op en rond het IJ.

Het hart van SAIL wordt gevormd door de indrukwekkende vloot van Tall Ships, varend erfgoed, moderne schepen, marineschepen en replica’s. Daarnaast vindt er een dagelijks wisselend programma plaats van allerlei culturele en sportieve activiteiten. Het thema van 2010 is: een nautische ontmoeting tussen verleden, heden en toekomst.

Geschiedenis SAIL Amsterdam

De eerste SAIL werd in 1975 georganiseerd in het kader van het 700-jarig bestaan van Amsterdam. Het evenement was meteen zo’n groot succes dat besloten werd tot herhaling van het evenement in 1980. Teneinde de organisatie in goede banen te leiden is in 1977 de permanente organisatie “Stichting Sail Amsterdam” (SSA) opgericht. Sindsdien is SSA er in geslaagd om SAIL Amsterdam om de vijf jaar te organiseren.

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF