Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Met trots introduceren wij: RIFF

Door: Emmy Faes

Geschatte leestijd: 1 minuut

Het jaar begon met groot nieuws en het wordt alleen maar mooier. Vandaag tillen we de samenwerking met The Webcare Company en Jaagers naar een hoger niveau: ons nieuwe bedrijf RIFF is geboren. Met RIFF helpen wij organisaties te transformeren en daarin de juiste balans te vinden: hun eigen ritme, hun eigen RIFF!

Tribal introduceert nieuwe bedrijfsnaam Riff

Digitaal zijn met de menselijke maat

Met RIFF laten we zien wat er mogelijk is als de juiste digital professionals hun krachten bundelen. We vervullen hiermee de behoefte aan één internationaal digitaal bedrijf, gebouwd op een stevig Nederlands fundament. Met RIFF introduceren we een nieuwe fase in naadloze klantbeleving. Frank Trienen, COO RIFF: “Digitalisering is voor veel bedrijven een enorme uitdaging. De rol van technologie wordt steeds groter, maar menselijke interactie blijft van levensbelang. Het is dus belangrijk om hier een goede balans in aan te brengen. Digitaal zijn met de menselijke maat! Met RIFF spelen we in op de totale digitale klantreis en helpen we bedrijven die balans te vinden. Het boosten van online marketing blijft de expertise van ons sterke team specialisten in ’s-Hertogenbosch.”

Het vertrouwde Tribal

Voor de klanten van Tribal verandert er niets. We blijven met dezelfde specialisten werken in hetzelfde pand aan de Larenweg in Den Bosch. Als experts in ‘Boost’ hebben we onze dienstverlening begin dit jaar al uitgebreid met ‘Build’ en ‘Engage’. Vanaf vandaag gaan we onder één naam naar buiten. Jeannette Franken, HR Directeur RIFF, over de samenwerking: “Tribal is een begrip in online marketing sinds 1999. Een merk om trots op te zijn. Een nieuwe naam is voor ons best wel spannend. Bij het proces zijn medewerkers, klanten en partners betrokken. En het resultaat mag er zijn. RIFF dekt de nieuwe samenwerking en propositie perfect. Een merk om trots op te worden!”

Build. Boost. Engage.

RIFF bestaat uit 175 specialisten die dagelijks duizenden klanten door hun klantreis leiden. Dit doen we met de juiste techniek, slimme marketing, harde data én kennis van menselijke besluitvorming en gedrag. Onze gecombineerde expertise stelt ons in staat bedrijven te helpen hun eigen ritme te vinden en in te spelen op de volledige klantreis. Altijd een maatwerk advies. Altijd perfect in sync. Meer weten? Neem dan een kijkje op de website van RIFF.

Inspelen op de volledige klantreis?

Daarmee helpen we je graag. Met RIFF bieden we een complete dienstverlening en onze 175 specialisten ondersteunen je graag van A tot Z. Wil je meer weten over online marketing, engagement, e-commerce development of inspelen op de volledige online klantreis? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer.

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF