Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Twitter spam

Door: Redactie

Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Waarom volgen ineens allerlei mooie, licht oosteuropees aandoende dames mij. Ze druppelen achter elkaar als follower binnen. Goed voor mijn klout score ongetwijfeld, maar ik zit er niet echt op te wachten. Vraag dus hoe krijg ik ze er af?

Ongewenste followers verwijderen
Verwijderen van volgers is vrij simpel. Je gaat naar het overzicht met followers. Vervolgens klik je de ‘volger’ aan en kun je via het icoontje met het tandwiel een pulldown menu’tje openen waarmee je vervolgens iemand kan blokken.

Wat gaat Twitter er aan doen?
Benieuwd hoe Twitter hier mee omgaat. Je kunt in ieder geval mensen reporten voor Spam. Het voorbeeld toont in ieder geval aan dat naast je mailbox ook je Twitter account niet meer veilig is voor spammers…

Discussie- 1 reactie

Arturo

28 oktober 2010, 14:57

Kleine toevoeging: je verwijderd ze niet echt. Ze kunnen je nog steeds volgen en al je tweets lezen. Je wordt alleen niet meer lastig gevallen door die persoon.

Buiten die dame met die sjaal natuurlijk – die blijft je lastig vallen! 😉

Reageer hier op

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF