Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

USG kenniscase: Van out-of-the-box naar de praktijk

Door: Redactie

Geschatte leestijd: 1 minuut

Na een eerdere succesvolle casebespreking met Selected Labels, stond tijdens de afgelopen SEO-kennissessie de USG Groep centraal. Dit keer kreeg iedere SEO-specialist vijf minuten de tijd om een korte presentatie te geven. De uitdaging voor de SEO specialisten was om met creatieve ideeën te komen op het gebied van content en social media. Het was de bedoeling dat deze ideeën ingezet konden gaan worden door de medewerkers van Aktiesport en Perrysport. De ideeën zouden later dienen als input tijdens de voorbereiding op de workshops content en linkbuilding. De SEO-specialisten werd gevraagd om input te leveren op de volgende vragen:

Feedback vanuit de klant

Onze specialisten hebben geprobeerd out-of-the-box te denken om zo op de meest creatieve, doch praktische ideeën te komen. Een manier van werken die voor beide partijen interessant, innoverend en de moeite waard was. Dit werd dan ook beaamd door Kari van den Berg van USG: “Wij zijn zeer enthousiast over jullie presentaties van afgelopen dinsdag. We zijn een deel van de cursus al aan het toepassen op productteksten en paginateksten. Voor linkbuilding hebben wij aankomende week een meeting staan. Hierin gaan we al onze plannen overleggen. Dan kunnen wij daar ook mee gaan starten.”

En de winnaar is…

Een wedstrijd bestaat niet zonder prijzen. Om het competitiegevoel in de specialisten naar boven te halen, werd er een passende prijs uitgereikt: een kortingscode voor Perrysport van 50 euro. Voorop stond dat de ideeën praktisch en toepasbaar waren om de interne medewerkers bij USG van concreet advies te voorzien. De praktische voorbeelden, de toepasbaarheid van het idee en de onderbouwing van het advies gaven hierbij de doorslag. Deze editie was dat Erik Altink. Tijdens de workshops is zijn input gepresenteerd aan de content specialisten van USG.

Jouw case aan bod laten komen?

Heb je een uitdagende case die een nadere blik van onze specialisten vergt? Neem dan contact op met Easy Internet Marketing. Mogelijk kom je in aanmerking voor een casebespreking met ons team van specialisten.

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF