Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Vacature: Senior SEA Consultant

Door: easy_admin & Redactie

Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Voor de uitbreiding van het SEA team is Tribal Internet Marketing op zoek naar een Senior SEA Consultant. Ben of ken je iemand die interesse heeft in deze functie? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

De functie
Als Senior SEA Consultant verhoog je significant het rendement en de omzet van grote campagnes van diverse Tribal klanten. Je begeeft je op het vlak van strategie, statistiek, marketing en communicatie. Daarbij wordt je enthousiast van budgetten boven de € 100.000,- en het maken van meer-jaarlijkse plannen en uitdagende cases. Naast het succesvol uitvoeren van SEA campagnes ben je verantwoordelijk voor het uitwerken en opleveren van rapportages.

Meer informatie?
Lees voor meer informatie de volledige functiebeschrijving of neem contact op met Ellen van den Oord door te bellen naar 073 648 70 70 of mailen naar sollicitatie@tribal.nl.

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF