Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Geplaatst door

05 juli 2016

Het mooie aan SEO is dat marketing en techniek elkaar ontmoeten. Zorg dat je website zich richt op de bezoeker en tegelijk te begrijpen is voor een zoekmachine.

Tribal Kennisevent Mobile – sfeerimpressie + de presentaties

Door: Martijn van den Berg

Geschatte leestijd: 1 minuut

Bij Tribal geloven we in het delen van kennis én vinden wij het belangrijk om persoonlijk contact met onze klanten te onderhouden. Daarom organiseerden we op 30 juni een mini PMU kennisevent rondom het thema Mobile. In dit artikel een kort verslag van deze inspirerende middag.

Mobile onmisbaar binnen online marketing

Mobiel wordt steeds belangrijker. Dit jaar zal meer dan 50% van de online zoekopdrachten op mobiel zijn. Hoe zorg je er voor dat je hier als bedrijf aanwezig bent en mensen op de juiste wijze met de juiste boodschap weet te bereiken? Ons doel was om onze klanten hier op 30 juni een antwoord op te geven tijdens een interactieve kennissessie.
Mini PMU 2016 presentatie Wil Salden mobile

Presentatie Mobiele revolutie

Als eerste mocht Mark van Werven de zaal opwarmen met zijn presentatie over de mobiele revolutie. We kunnen hier uitgebreid vertellen waar het over ging, maar we kunnen natuurlijk ook gewoon de presentatie met je delen. Bekijk hieronder zijn presentatie.

Presentatie UX en optimalisatie op mobile

Na de presentatie van Mark mocht Wil Salden, head of CRO, het stokje overnemen. Zijn uitgebreide presentatie ging over het belang van mobiel en het optimaliseren hiervoor. Een presentatie vol interessante tips en aandachtspunten als je meer uit je mobile marketing wilt halen.

Google zet sterk in op Mobile

Vanuit Google Nederland was Marcel in ’t Veen aanwezig om te onderstrepen dat Google ook, nee, juist,  het belang van mobiel erkent. Geen loze woorden, aangezien Google één van de aanwezige organisaties gaat begeleiden bij het opzetten en uitwerken van een mobiele optimalisatie A/B test. We zijn benieuwd welk bedrijf hier als eerste op zal reageren!

Na de presentaties was het tijd om even bij te praten en te netwerken onder het genot van een gezellige borrel. We zitten tenslotte niet voor niets in het Bourgondische Den Bosch!

Mini PMU 2016 borrel

Komende events

Na een geslaagde eerste editie stoppen wij er niet mee. Sterker nog, het is het begin van meer events. In september organiseren wij een nieuwe mini PMU met een nieuw onderwerp voor onze klanten. Hier houden wij jullie van op de hoogte. Daarnaast is het op 7 december 2016 weer tijd voor de echte PMU in de Brabanthallen Den Bosch. Een event dat je als online professional niet mag missen. Tot dan!

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF