Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Website verhuizen? Zo ziet dat eruit!

Door: Bauke Bergstra

Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

easy-animatie-website-verhuizing-3-extraEasy Internet Marketing (dochter van Tribal) lanceert vandaag een nieuwe website op een nieuwe domeinnaam. In een animatie op die site is te zien hoe de oude pagina wordt ingepakt en de nieuwe tevoorschijn komt.

Verhuizing naar nieuw domein: Easy.nl
Reden hiervoor is het nieuwe design maar vooral ook de nieuwe URL van de website van Easy Internet Marketing. Voorheen was de site te vinden op www.e-asy.nl aangezien de versie zonder het streepje destijds niet beschikbaar was. Hier kwam een paar weken geleden verandering in, toen easy.nl te koop werd gezet. Easy directeur Ron Castelijns hierover:

“Het lijkt een detail maar vooral in de communicatie met klanten bleek het streepje in de URL erg lastig. Toen de variant zonder het streepje onlangs via een internetveiling te koop werd aangeboden is het gelukt deze te kopen. Het was de investering waard. De nieuwe domeinnaam ligt veel meer voor de hand en voorkomt miscommunicatie. We zijn er blij mee en daarom besteden we extra aandacht aan de website verhuizing.”

Meer info over deze animatie vind je op de site van Easy Internet Marketing.

Discussie- 1 reactie

Harald

5 augustus 2009, 19:53

Wow, dat ziet er erg cool uit!

Reageer hier op

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF