Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Geplaatst door

14 juli 2016

Samen met mijn collega's en klanten streef ik graag naar het bereiken en overtreffen van gestelde doelen want, zoals Johan Cruijff al zei: "Zonder doel kun je niet scoren".

Lees meer over mij >>

We’re going to Rio!

Door: Paula Heesbeen

Geschatte leestijd: 1 minuut

Nog maar 3 weken en dan is het zo ver! Op 4 augustus vertrekken Tribal & ADchieve collega’s Koen Bakkenes, Marcella Kuijsters, Jan van Dijk & Paula Heesbeen naar Rio de Janeiro als onderdeel van het Global Race To Rio programma van Google. Niet alleen erg tof, maar ook een prijs waar we trots op zijn!

And the winner is..

Tribal deed in Q4 van 2015 mee aan het programma en werd in maar liefst twee van de drie categorieën eerste op basis van gerealiseerde ad spend en nieuwe AdWords klanten. Daarom kregen we als bedrijf vier kaarten van Google om te verdelen onder onze collega’s. Een behoorlijke prestatie als je bedenkt dat er in heel Europa slechts 6 kaarten te verdelen waren!

Het management besloot onder de collega’s een incentive te organiseren om de kaarten te verdelen. Eind januari was het moment eindelijk daar en kregen de vier gelukkige winnaars te horen dat ze volledig verzorgd naar de Olympische Spelen in Rio de Janeiro gaan.

De 4 Tribal specialisten die naar de Olympische Spelen in Rio mogen

Tribal specialisten op avontuur in Rio..

Het regelen van vliegtickets, inentingen, Holland Heineken House bezoek (kan natuurlijk niet ontbreken) en nog veel meer werd in gang gezet en onze toppers zijn er bijna klaar voor. Zoals je ziet staan ze te popelen om te vertrekken. En geef ze eens ongelijk!

Een paar weken geleden is het programma bekend gemaakt en het belooft wat moois te worden. Zo gaan de collega’s onder andere naar een Samba School, gaan ze op ontdekking in de Santa Teresa buurt en wonen ze diverse sporten op de Olympische Spelen in Rio bij. Een bomvol programma dus.

Tribal wenst Koen, Marcella, Jan & Paula onwijs veel plezier toe in Rio! De foto’s zullen ongetwijfeld volgen..

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF