Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Win gratis kaarten voor de AdWords editie van GAUC!

Door: Redactie

Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Op 20 & 21 november vindt in Zaandam het Google Analytics User Conference (GAUC) plaats. De 4e editie van dit evenement staat volledig in het teken van AdWords. Klanten van Easy kunnen met 50% korting naar dit evenement toe. Daarnaast hebben wij een aantal 100% kortingskaarten tot onze beschikking, waar wij graag onze klanten blij mee maken!

Tijdens dit tweedaagse evenement word je meegenomen in de wereld van AdWords en wordt jouw kennis opgetild naar het volgende niveau. Op 20 november is de Trainings Day; Je krijgt te zien wat er allemaal mogelijk is en verbetert tijdens één van de trainingen jouw Google AdWords kennis. Tijdens deze dag worden 3 presentaties verzorgd door Easy. De tweede dag (21 november) is de Conference Day, welke verder de diepte in gaat.

Met korting naar dit evenement?
De 50% kortingskaarten zijn te gebruiken voor zowel de Trainings Day (20 november) als de Conference Day (21 november) van GAUC. Klanten van Easy vinden de 50% kortingscode terug in de nieuwsbrief. Daarnaast maken klanten kans op 100% korting voor dit evenement. Stuur vóór 13 november een e-mail naar events@easy.nl om kans te maken op een gratis kaart. Vermeld daarbij in het onderwerp ‘GAUC’ en laat je bedrijfsnaam en contactgegevens achter in de e-mail.

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF