Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Win gratis kaarten voor GAUC: hét grootste Google Analytics event van Europa!

Door: Emmy Faes

Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Op 16 & 17 juni 2015 vindt in Amsterdam de Google Analytics User Conference (GAUC) plaats: de 9e editie van hét grootste event over Google Analytics van Europa. Als klant van Easy kun je met 50% korting naar dit evenement toe. Daarnaast hebben wij een aantal 100% kortingskaarten tot onze beschikking, waar wij je graag blij mee maken!

Tijdens dit tweedaagse evenement word je op de hoogte gebracht van alle ins & outs van Google Analytics. Op 16 juni is de Trainings Day; op deze dag leer je hands-on, in kleine groepjes, alles wat met Google Analytics te maken heeft. Tijdens deze dag worden 3 presentaties verzorgd door Paula van Easy en Ineke van Tribal. De tweede dag (17 juni) is de Conference Day waar 2 keynote speakers de diepte in gaan en je kunt kiezen uit een twintigtal Master Classes.

Met korting naar dit evenement?
De 50% kortingskaarten waar je als klant van Easy gebruik van kunt maken, gelden voor zowel de Trainings Day (16 juni) als de Conference Day (17 juni) van GAUC. De 50% kortingscode vind je terug in de volgende Easy-nieuwsbrief.

Kans maken op de gratis kaarten?
Wil je kans maken op 100% korting voor dit evenement? Stuur vóór 20 mei een e-mail naar info@easy.nl om kans te maken op een gratis kaart. Vermeld daarbij in het onderwerp ‘GAUC’ en laat je bedrijfsnaam en contactgegevens achter in de e-mail.

 

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF