Kennis - Het online marketing blog van Tribal

Online marketing is een vak apart en een wereld die snel verandert. Wij laten ons dagelijks inspireren door de nieuwste ontwikkelingen, tips & tools en allerlei nuttige toepassingen. Hieronder lees je welke kennis wij in huis hebben.

Winnaar feedback actie – nieuwe Easy website

Door: Jeannette Franken

Geschatte leestijd: 1 minuut

Het gezegde “In het huis van de timmerman piepen de deuren het hardst” gold ook voor onze eigen website. Op 11 juni hebben wij daarom de nieuwe Easy website gelanceerd. Normaal gesproken geven wij als internet marketing bureau feedback op de website of webshop van onze klanten en deze rollen hebben we dit keer omgedraaid. Vanaf 11 juni konden bezoekers van onze website hun feedback geven. Onder de vele positieve en nuttige inzendingen hebben we een weekend naar Spa Zuiver verloot.

Met inspanning van al onze online specialisten en met dank aan E-sites.nl & Oogt.nl is de nieuwe website tot stand gekomen. Alle aspecten die we normaal gesproken met onze klanten doorlopen, zijn we nu bij onszelf tegen gekomen. En het is weer gebleken; Een nieuwe website opzetten en bouwen kost veel tijd & energie en heeft met name veel kennis nodig!

Omdat we normaal gesproken feedback geven op de website of webshop van onze klanten, hebben we nu de rollen omgedraaid. Bezoekers van onze website konden hun feedback van 11 juni tot begin juli toesturen.

Voorbeelden van feedback
Uit alle reacties drie leuke quotes:

Humor: “……… We horen wel of we na deze beoordeling nog klant mogen blijven of dat jullie snel van ons af willen.”
Complimenten (waar je verlegen van wordt): Fantastisch bedrijf! Fantastische mensen! Dat verdient een Fantastische website!
Inhoudelijk: Cookie controle staat link naar Privacy, die werkt niet. Cookie controle staat “read more” terwijl de hele site Nederlands is?

Winnaar feedback actie
De beste feedback is beloond met een zuiver weekendje naar Spa Zuiver. De keuze was erg lastig en daarom hebben we uiteindelijk geloot tussen een aantal inzenders. Met 6 mB aan feedback heeft Harald Rotgers van Dutch Card Printing (www.dcp.nl) gewonnen. De prijs is uitgereikt door zijn account manager Wim Hammer.

harald & wim

Aangezien het werk aan een website nooit af is, blijven wij feedback op prijs stellen!
Deze kun je hieronder als reactie achterlaten of stuur een e-mail naar jeannette.franken@tribal.nl.

Discussie- Geen reacties

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF