Lampdirect.nl is de Nederlandse webshop van Europa's grootste online verlichtingsgroothandel. Met meer dan 12 webshops in alle West-Europese landen is Any Lamp marktleider in de online verkoop van kwalitatieve verlichting. In 2013 won Lampdirect.nl zelfs een Gouden FD Gazelle Award. De website www.lampdirect.nl is de core business. Het werd voor ons teveel om alle AdWords accounts van Any Lamp succesvol te blijven beheren, vandaar ook dat we met Tribal in zee gegaan zijn. Niels Legger beheert nu al onze AdWords campagnes.

Bram van der Linden

Any Lamp - Lampdirect.nl

"Het resultaat is verbeterd doordat we efficiënter zijn gaan adverteren, de kosten per click gedaald zijn en het aantal conversies is gestegen. Tribal is een middelgrote partij waardoor er een stabiele campagne gevoerd kan worden."

Ons team zorgt er dagelijks voor dat meer dan 100.000 klanten, zowel particulieren als bedrijven, hun lampen tegen de laagste prijs én binnen 24 uur in huis hebben. Deze snelle levering kunnen we garanderen door de korte communicatielijnen en door onze centrale ligging in Europa. We zien in de toekomst dat de online marketing budgetten verder versplinteren over meerdere kanalen. Het wordt daardoor een uitdaging om de budgetten en het resultaat van de campagnes beheersbaar te houden.

Bekijk ook deze cases:

  • Sloggies.nl

    Sloggies.nl

  • Sable Tours

    Sable Tours

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF