Baum Sport is dé speciaalzaak op het gebied van exclusieve wintersport. Bij ons kun je terecht voor werkelijk alles op wintersportgebied. Van ski's en snowboards tot een prachtige collectie kleding van de mooiste merken. Maar ook snowboots, helmen, brillen en mutsen zijn breed vertegenwoordigd. 'Cool in winter en hot in summer' is ons motto, vandaar ook onze uitgebreide zomercollectie slippers, sneakers, swimwear en casual kleding. De combinatie van onze winkel met een webshop is onze kracht!

Milo Baum

Baum Sport

"Mede dankzij Tribal is onze nieuwe webshop er gekomen, waardoor we nu veel beter inzicht hebben in wie onze klanten zijn en wat zij zoeken. Daarnaast zijn ook onze kosten beter bewaakt door de uitstekende controle!"

De toegevoegde waarde van onze webshop is dat we op deze manier landelijk bereik (zelfs grensoverschrijdend) genereren. Zonder de webshop zouden we nooit klandizie vanuit het hele land naar het oosten kunnen trekken. Maar met alleen een webshop ben je er nog niet en doordat we alle online informatie op het gebied van internet marketing niet konden behappen, zijn we met Tribal in zee gegaan. Onze resultaten zijn zeker verbeterd en dat komt met name door de fijne samenwerking en inspirerende gesprekken met de Tribal specialisten. We zien de toekomst dan ook positief tegemoet en hopen de komende jaren nog meer groei door te mogen maken door het voeren van mooie collecties en het onder de aandacht brengen van ons specialisme.

Ook resultaat boeken?

Neem contact met ons op »

Bekijk ook deze cases:

  • Sable Tours

    Sable Tours

  • FALKE winkel

    FALKE winkel

  • Bagageonline

    Bagageonline

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF