Slagerij Versluis is aan het begin van de crisis gestart met catering, met als specialiteit barbecue. Dit is uiteindelijke een goede beslissing geweest. In 2009 zijn we gestart met BBQkampioen: een concept geïnspireerd op prijs, maar wel met de slagerskwaliteit welke onze klanten van ons gewend zijn. Wat ons anders maakt? Wij laten het ambacht terugkomen op het bord van onze klanten, brengen beleving en geven ze een ware barbecue-ervaring, waarbij het volledig ontzorgen centraal staat.

René Versluis

BBQkampioen

"Tribal doet de SEO en SEA campagne voor zowel de BBQkampioen als de BUFFETkampioen. En dit nu al vier jaar naar volle tevredenheid! In zee gaan met Tribal is misschien wel de belangrijkste beslissing geweest van de afgelopen jaren."

Voor de BBQkampioen hebben we nu vijf weken een nieuwe website. Het is meer een webshop, welke na advies van August op Magento draait. Het voordeel van Magento is dat we de processen marketingtechnisch beter in kaart kunnen brengen en onze klanten kunnen volgen en eventueel sturen. Zelf hebben we een beter overzicht tussen onze BBQpakketten en een veel vriendelijker bestelsysteem. Bij ons op kantoor hangt een canvasdoek met de spreuk: “De beste aansporing tot succes is de lof van anderen”, dat staat bij ons centraal. We scoren uiteindelijk niet voor niets een 8,5 gemiddeld bij klantenvertellen.nl. Zo'n cijfer moet je verdienen bij je klanten. Een goed en duidelijk verhaal met een transparant voorstel, lieten ons besluiten met Tribal in zee te gaan. Ondanks onze aversie tegen dit soort bureau's. Als bedrijf wil je resultaten zien en dat is wat Tribal laat zien. Het resultaat is aanzienlijk verbeterd: meer bezoekers, meer conversie en lagere klikkosten. Dus meer vertoningen en meer opdrachten voor minder geld. Daar wordt je als ondernemer vrolijk van. We zien de toekomst dan ook met vertrouwen tegemoet. Uitgaan van je eigen kracht, onderscheidend zijn en zorgen dat je vindbaar bent: meer hoef je eigenlijk niet te doen.

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF