Heurkens & van Veluw is een toeleverancier die gespecialiseerd is in RVS plaat- en kokerbewerkingen. Wij beschikken over diverse lasersnijmachines, kantbanken, lasrobots en lassers. Tevens kunnen wij het RVS na het lassen afwerken door middel van keramisch stralen. Bij Heurkens & van Veluw werken 85 mensen, worden 140 orders per week (middels het 'one shop stop' principe) verwerkt en dat voor +/- 250 klanten uit Nederland en Duitsland. En omdat internet ook voor ons de toekomst heeft, verzorgt Tribal alles op het gebied van internet marketing.

Jorg Blankers, Commercieel directeur

Heurkens & van Veluw

"Tribal is een professionele partij die gebruik maakt van de nieuwste technieken en die weten waarover ze praten. Daarom dat Tribal inmiddels al 6 jaar onze online marketing verzorgt, met hele grote stappen qua vindbaarheid van onze website als resultaat."

Tribal ondersteunt ons zowel met de AdWords campagnes als de organische zoekresultaten en sinds kort worden we ook begeleid met het opzetten van een blogpagina op onze website. Wekelijks krijgen wij als verkoop nieuwe leads. Iedere keer wordt er aan nieuwe klanten gevraagd hoe ze ons gevonden hebben en 9 van de 10 keer is het antwoord 'internet'. Opmerkelijk is dat we sinds de start van de campagne onze zoekwoorden enorm hebben uitgebreid, maar dat de gemiddelde kosten per klik juist zijn afgenomen. Met als resultaat alleen relevant bezoek op onze website. In mijn ogen heeft internet haar hoogtepunt nog niet bereikt en is het belangrijker dan adverteren in vakbladen en het deelnemen aan beurzen. Daarom is en blijft het voor ons van wezenlijk belang om hierin te investeren.

Bekijk ook deze cases:

  • Heurkens & van Veluw

    Heurkens & van Veluw

  • Heurkens & van Veluw

    Heurkens & van Veluw

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF