Vetex heeft 7 webwinkels, allemaal met betrekking tot ondergoed en nachtgoed. Sloggies.nl is er daar één van. In deze webshop kun je uiteraard de complete collectie Sloggi ondergoed vinden. Op Vetex.nl staat ons gehele assortiment ondergoed en nachtgoed van alle webshops samen. Tribal beheert al jarenlang de AdWords campagnes van onze webshops en inmiddels zijn we ook gestart met het SEO gedeelte, waarin we nu ook heel goed begeleid worden. Bij Tribal had ik meteen een goed gevoel!

Ellen van Veghel

Sloggies.nl

"Tribal is een fris, jong en dynamisch bedrijf waar ik graag mee samenwerk. Eén telefoontje naar mijn contactpersoon Karen en het wordt geregeld!"

De resultaten zijn de in loop der jaren positief geweest, zoals meer bezoekers wat uiteindelijk resulteert in meer verkopen. Dit komt mede door de goede samenwerking met Tribal, waarmee ik wekelijks contact heb om de lopende campagnes en budgetten te bespreken. Zelf vind ik klantenservice ook erg belangrijk. Omdat ik jarenlang in een winkel gewerkt heb, weet ik als geen ander wat voor vragen er allemaal kunnen komen met betrekking tot ondergoed. Als een klant bijvoorbeeld wil weten hoe lang een hemd is, dan gaan we deze letterlijk met de centimeter meten. Voor de toekomst zien we uiteraard graag nog meer bezoekers. Maar het is en blijft natuurlijk ook belangrijk om up-to-date te blijven met al onze webshops. Dit heeft ook geresulteerd in een nieuwe website voor Sloggies.nl.

Dit is een klant van

Ook resultaat boeken?

Neem contact met ons op »

Bekijk ook deze cases:

  • Sloggies.nl

    Sloggies.nl

  • Sloggies.nl

    Sloggies.nl

  • Sloggies.nl

    Sloggies.nl

Blijf op de hoogte van handige kennis en het laatste nieuws van je favoriete online marketing bureau:

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF