Content

Content

“Blijf altijd luisteren naar wat je (potentiële) klanten denken, voelen en zeggen en speel daar op in!”
Ben van Bokhoven – Content Consultant

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van Content?
Please leave this field empty.

Wat is content marketing?

Content marketing is het optimaliseren van de content op je website. Content omvat alle inhoud van je website, dus niet alleen de tekst, maar ook het beeld: van afbeeldingen tot video’s. Met content marketing creëer en deel je unieke content om bezoekers naar je website te trekken, ervoor te zorgen dat ze zoveel mogelijk converteren en om ze uiteindelijk als loyale klanten aan je te binden.

Waarom is een goede content strategie zo belangrijk?

Aangezien je maar één keer een goede eerste indruk kunt maken en content het eerste is wat je ziet op een website, is content marketing en een bijbehorende content strategie dus erg belangrijk.

Content wordt, vaak ten onrechte, als het ondergeschoven kindje gezien. Maar aangezien de gebruiker in de ogen van de zoekmachine een steeds prominentere rol krijgt, krijgt unieke content dit automatisch ook. Om content marketing op de juiste manier in te zetten, heb je een goede content strategie nodig.

Wat kan Tribal op content gebied voor je betekenen?

Meestal wordt er erg gemakkelijk over content gedacht: “ik schrijf dat ene tekstje of maak die foto zelf wel”. Maar hier hoort eigenlijk een hele content strategie aan vooraf te gaan. En de content specialisten van Tribal Internet Marketing kunnen je daarbij helpen. Van het schrijven van teksten en het geven van workshops tot het maken van praktische adviesrapporten waarin content marketing in zijn geheel onder de loep wordt genomen. In zo een rapport wordt onder andere uitgelegd hoe je video’s kunt optimaliseren en hoe storytelling op de juiste manier ingezet kan worden.

Door onze kennis van content en jouw kennis van je product of dienst komen we samen tot het beste resultaat!