SEO

SEO

“Klaar met SEO? Begin dan opnieuw want SEO stopt nooit! SEO is een continu proces waarbij je dagelijks moet inspelen op veranderingen.”
Paula Heesbeen – Head of SEO

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van SEO?
Please leave this field empty.

Wat is SEO – zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie oftewel SEO (Search Engine Optimization) omvat de linkerkant, dus het gratis organische gedeelte van de zoekmachine. De gedachte achter zoekmachine optimalisatie is om hoger in Google te komen en zoveel mogelijk relevant verkeer naar je website te trekken zonder dat je hiervoor per bezoeker moet betalen. SEO optimalisatie is dan ook een langere termijn proces.

De drie pijlers van SEO:

  • Techniek
  • Copywriting
  • Linkpopulariteit

Waarom is SEO zo belangrijk?

SEO staat aan de basis van je online marketingstrategie. Eerst moet de basis, bestaande uit techniek en content, goed staan, voordat hierop verder geborduurd kan worden. Zoekmachine optimalisatie zorgt dus voor het hoger komen in Google en een permanente plaatsing in de gratis zoekresultaten en kan er ook voor zorgen dat de adverteerkosten (SEA) omlaag gebracht worden.

Wat kunnen onze SEO specialisten voor jou betekenen?

De specialisten van Tribal kunnen op het gebied van zoekmachine optimalisatie zowel een uitvoerende als een adviserende rol aannemen. Qua techniek nemen we vooral de adviserende rol aan. Met een compleet team van SEO specialisten kunnen we je op werkelijk alle technische gebieden adviseren. Op het gebied van copywriting en linkmanagement kunnen we of uitvoeren of adviseren door middel van een rapport of een workshop.

Wij zoeken graag intensief de samenwerking op met zowel onze SEA collega’s als met onze klanten. Samen gaan we voor het beste resultaat!